TARIEVEN

 

Tarieven Ayurvedische consulten en behandelingen:

Persoonlijk Ayurvedisch voedings- en lifestyle advies  € 145,00

bevat een uitgebreide anamnese van 1,5 uur in de praktijk, een op de persoon afgestemd voedings- en lifestyle advies, telefonische toelichting op het advies (max. 30 min.) en gedurende 8 weken wekelijkse begeleiding op via email gestelde vragen

Vervolg consult / behandeling:  € 55,00 (~45 min.)

Telefonisch vervolg consult: € 35,00 (max. 30 min.)

Ayurvedische kruiden en Pancha Karma behandelingen: op aanvraag

 

Tarieven Touch of Matrix behandelingen:

Intake en 1e behandeling: € 90,00  (~ 1,5 uur)

Vervolg behandeling: € 55,00 (~ 45 min.)

 

Betaling: contant na afloop van de behandeling, u ontvangt desgewenst een factuur.

 

VERGOEDING

 

Vergoeding door zorgverzekeraars:

De kosten van alternatieve behandelwijzen worden veelal door zorgverzekeraars vergoed als uw behandelaar als gediplomeerd lid is aangesloten bij een door uw zorgverzekeraar erkende beroepsvereniging.  

 

Sylvia Straver is level 5 licentiehouder bij beroepsvereniging CAT waardoor veel zorgverzekeraars haar behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden vanuit het aanvullende pakket. U heeft dus een aanvullende zorgverzekering nodig met dekking voor alternatieve geneeswijzen. Raadpleeg altijd de voorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering om zeker te zijn wat u wel en niet vergoed krijgt. U declareert zelf uw consult- en behandelkosten bij uw zorgverzekering. 

 

Alternatieve behandelwijzen zijn andere dan gebruikelijke (reguliere) behandelwijzen. Zij vormen daar vaak een aanvulling op, maar kunnen ook op zichzelf staan.  U heeft voor het maken van een afspraak geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Het is wel wenselijk uw huisarts of specialist op de hoogte te stellen als u gebruik maakt van alternatieve behandelwijzen en/of kruidenpreparaten.

 

Registratienummers:

CAT therapeut nummer: CM3134-06-01-20

RBCZ registratienummer: 911930R

AGB Code Zorgverlener: 90044872

AGB Code Praktijk: 90066494

KvK: 75315904

BTW nummer: NL001563564B78

 

Beroepsverenigingen:

CAT is een beroepsvereniging van zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van complementaire geneeswijzen. Zij bewaken in het belang van cliënten de kwaliteit van haar leden. Door middel van strenge selectiecriteria (o.a. opleiding), een registratiesysteem en de verplichte bij- en nascholing wordt een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd. JUNONET Praktijk hanteert de standaard CAT behandelovereenkomst.

 

De overkoepelende stichting RBCZ registreert en certificeert therapeuten op HBO niveau in de complementaire gezondheidszorg. Zij verleent daarnaast diensten aan de beroepsverenigingen. Naast registratie en certificatie biedt RBCZ een onafhankelijke Klacht- en Tuchtrechtregeling.

Meer informatie over CAT kunt u vinden op www.catcomplementair.nl. Informatie over RBCZ vindt u op www.rbcz.nl.

 

In geval van een klacht wordt u verzocht eerst per e-mail contact op te nemen met JUNONET Praktijk. Indien de klacht volgens u niet naar behoren is behandeld, kunt u terecht bij de Klacht en Tuchtrechtcommissie van RBCZ.