AYURVEDA

 

Ayurveda, ofwel 'Kennis van het Leven’, is de meer dan 5000 jaar oude Indiase natuurgeneeskunde. Deze is erop gericht om het natuurlijke en zelf-genezende vermogen van het lichaam aan te spreken, te versterken en in stand te houden. Zo kan men gezond en vitaal leven en oud worden.

 

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) erkent sinds 1978 Ayurveda en geeft aan dat Ayurveda niet alleen ter voorkoming en bestrijding van (chronische) ziekte, maar ook voor het welbevinden van de mens van groot belang is.

 

 ·         Ayurveda biedt preventieve zorg maar daarnaast vaak uitkomst bij verschillende ziektebeelden

 ·         Ayurveda behandelt de persoon, niet een ziekte of de klachten

 ·         Ayurveda richt zich op de oorzaak, niet op symptomen

 ·         Ayurveda werkt via de dagelijkse voeding en lifestyle, eventueel worden kruiden of
        Pancha karma behandelingen voorgeschreven

 

Sylvia Straver heeft in 2016 de EISRA HBO Bachelor opleiding tot Ayurvedic Practitioner afgerond, waarbij zij als onderdeel van haar opleiding gewerkt heeft bij het Prakash Deep Institute of Ayurveda & Yogic Sciences in Raiwala (Haridwar), India. Zij geeft Ayurvedische voedings- en lifestyle adviezen, zonodig aangevuld met kruiden en Pancha karma behandelingen. Jaarlijks volgt zij bij- en nascholingen om haar kennis op peil te houden.

 

 

TOUCH OF MATRIX

 

Hoe zou het zijn je bewust te worden dat wat wij als een wonder ervaren, een wetenschap is die tot op heden niet bewezen is?

 

Touch of Matrix is een methode waarbij je je verbindt met het NU-bewustzijn waardoor je je gezondheid en welzijn binnen een ander perspectief plaatst. 

Door verbinding te leggen tussen het grote veld van informatie en jouw lichaamswijsheid ontstaat een op zichzelf staande, maar tevens complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is. Een methode die zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging, heling en transformatie. 

 

Hoe zou het zijn om te accepteren dat jouw lijf zelf bepaalt wat het kan? Met een Touch of Matrix behandeling kun je dat ervaren. Het brengt je lichaam in beweging. Die beweging is als het ware de deur naar de optimale situatie. De intentie en de daarbij behorende vraagstelling vormen de sleutel die op die deur past. Uiteindelijk is het jouw lijf die aangeeft aan welke benadering het behoefte heeft om zo de verandering in te kunnen zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat. 

 

Hoe zou het zijn om echt te veranderen? Touch of Matrix gaat ervan uit dat jij de enige bent die dat in gang kan zetten, net zoals alleen jij jezelf kunt genezen. Door de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw programma’s kun jij jezelf transformeren. Dat is toch geweldig!

 

Touch of Matrix wordt vaak pas écht begrijpelijk als je het ziet óf zelf ervaart dus: hoe zou het zijn om zelf een behandeling te ervaren...